€595.000
6.118.147 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Costa Blanca · Altea

€595.000
6.118.147 NOK
Send forespørsel Kontakt

Arkitekt tegnet fantastisk Villa i Santa Clara, Altea

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 3
Baderom: 3
Inne: 225m2
Basseng: Ja
Flott utsikt
Privat Basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

En fantastisk villa i Santa Clara, Altea, beliggende i åsene bak den populære kystbyen Altea nord på Costa Blanca.

Villaen ble tegnet av en kjent lokal arkitekt og gir en veldig sterk appell til de som leter etter en eiendom som skiller seg ut fra mengden.

Eiendommen har elektriske porter og du blir umiddelbart slått av hvor vakre de modne hagene er. Det er 2 bil innganger, hvorav den ene har plass til biler og den andre har en innkjørsel som fører til en lukket garasje under eiendommen. Det er også et utvendig kjøkken med bar og grillplass, og en stor terrasse rundt svømmebassenget. Hele dette området er omgitt av gresskledde områder og høye, modne palmer som gir skygge fra solen midt på dagen.

Hallen/entreen har imponerende dobbel takhøyde, med åpning opp til mesaninen over til en mellometasje, og i front, til stor stue og spisestue, høye vinduer og store dører, som viser den flotte utsikten. Det uavhengige, fullt utstyrt kjøkkenet er moderne og funksjonelt med integrerte elektriske apparater. I første etasje er det også en bod, to av de doble soverom og 2 bad og en stor terrasse som gir direkte tilgang til svømmebassenget. I første etasje er det soverom med eget bad, et studio, og en takterrasse med flott utsikt over landskapet og ut mot havet.

Denne vakre villaen er rett og slett fantastisk.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2022 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp