€495.000
5.089.887 NOK
Send forespørsel Kontakt

Leilighet · Brukt bolig Costa Blanca · Altea

€495.000
5.089.887 NOK
Send forespørsel Kontakt

Luksus Penthouse i Altea Hills med fantastisk utsikt!

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 125m2
Basseng: Ja
Felles Basseng
Flott havutsikt
Terrasse
Parkeringsplass
Takterrasse
Send forespørsel

Beskrivelse

Denne fantastiske toppleiligheten i Altea Hills ligger innenfor det luksuriøse ferieanlegget Panorama Hills.

Området er et av de mest eksklusive på Costa Blanca, og huser mange av de rike og berømte fra Spania og andre steder. De er uten tvil tiltrukket av den fantastiske utsikten og alt det eiendommen tilbyr ellers. Anlegget er et fredelig og rolig sted å bo, med bare noen få minutter med bil nå de mange kystferiestedene med sitt pulserende og travle natteliv, et stort utvalg av barer og restauranter, og alle de andre tjenestene du trenger som barer og supermarkeder . Det er også flotte marinaer, Sierra hill løyper og stedets eget 5-stjerners hotell og spa med treningssenter og idrettsanlegg.

Denne leiligheten er en av de beste i Panorama Hills, som er den eneste sydvendte/hjørne toppleiligheten, og har den beste utsikten og mest sol av alle. Leiligheten består av en stor stue / spisestue, et fullt utstyrt kjøkken, 2 store bad og 3 soverom, hvorav ett er i dag blir brukt som et studio. Kvaliteten tydelig fra de materialene som brukes overalt, og det er full sentralvarme og air condition-system.

Dette er virkelig en av de beste leilighetene på Costa Blanca.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2022 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp