€395.000
4.308.779 NOK
Send forespørsel Kontakt

Leilighet · Brukt bolig Costa Blanca · Altea

€395.000
4.308.779 NOK
Send forespørsel Kontakt

Penthouse leilighet i Altea Golf

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 128m2
Basseng: Ja
Felles Basseng
Garasje
Terrasse
Takterrasse
Flott utsikt
Send forespørsel

Beskrivelse

En Penthouse leilighet i Altea Golf en sjelden finner, leveres i «som-ny» tilstand.

Leiligheten ligger i øverste etasje, fantastisk utsikt over det felles bassenganlegget og den omkringliggende skogen, med byen Altea i midten og bakken og havet i det fjerne.

Altea Golf utbyggingen ligger ved foten av Sierra de Altea, og er oppkalt etter områdets egen golfbane, bare et par minutter unna med bil. Leiligheten er 10 år gammel, men den ble kjøpt som en investering og har således aldri vært brukt. Den er i ny tilstand tvers igjennom og gir deg sjansen til å ha alle fordelene med nybygg i et område som er helt ferdig. Disse fordelene inkluderer flott felles bassengområdet, stor, flislagt solterrasse og sportsfasiliteter.


Leiligheten har 3 soverom og 2 bad (ett en-suite og en egen familie bad). Det er også en generøs stue / spisestue med en halvåpen kjøkkenløsning og et lite vaskerom. Utenfor er det en stor, sydvendt terrasse hvor finner en trapp til en enorm privat takterrasse.

Utsikten fra leiligheten er fantastisk og spesielt fra takterrassen, hvor du kan nyte de omkringliggende skogene og fjellene og likevel innse at du er svært nær den historiske byen Altea og de vakre strendene i Middelhavet. I kjelleren av bygningen er det to store private parkeringsplasser og en bod, eksklusivt for denne leiligheten. Dette er en nydelig penthouse leilighet i Altea Golf, en stor utvikling for familier, og ideelt plassert for å nyte alt dette populære området har å tilby.


Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
|

© 2023 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp