€375.000
3.855.975 NOK
Send forespørsel Kontakt

Leilighet · Brukt bolig Costa Blanca · Altea

€375.000
3.855.975 NOK
Send forespørsel Kontakt

Fantastiske leiligheter i Altea Hills

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 2
Baderom: 1
Inne: 118m2
Basseng: Ja
Flott havutsikt
Terrasse
Parkeringsplass
Felles Basseng
Jacuzzi
Send forespørsel

Beskrivelse

Disse helt fantastisk leilighetene i Altea Hills ligger i Panorama Hills Resort, et av de mest prestisjefylte adressene på Costa Blanca.

Anlegget er et paradis for de som verdsetter privatliv og ønsker å leve i et rolig boligområde, og vil fortsatt ha tilgang til alle fasilitetene på dette berømte stedet. En bil er viktig i dette området, på grunn av åsene som tillater slike fantastisk utsikt (bare se på disse bildene!) Hver leilighet har minst en parkeringsplass og en bod i kjelleren på bygningen, for eksklusiv bruk.

Disse fantastiske Altea Hills leilighetene er blant de beste plassert i området, og hver og en har utsikt som rett og slett tar pusten fra deg. Anlegget har en vakker og svært godt vedlikeholdt hage, og fantastisk svømmebasseng for både voksne og barn. Panorama Hills tar vare på personvernet til innbyggerne ved full sikkerhet via CCTV system og elektriske sikkerhetsporter. Fra utbyggingen kan du være på de nærliggende strendene i løpet av 7 minutter, og på den prestisjetunge Campomanes marina på 10 minutter, mens det historiske sentrum i Altea bare er 12 minutter unna med bil. Det er et stort utvalg av barer, gode restauranter, supermarkeder osv, alt innen rekkevidde, samt stedets eget 5-stjerners hotell og spa.

Vi har for tiden 4 leiligheter i denne utbyggingen, hver med den samme høye kvaliteten på moderne finish, fra høyglans utstyrt kjøkken og integrerte hvitevarer, til vakre bad. En av de viktigste funksjonene i utformingen av Panorama Hills er en stor stue / spisestue i hver leilighet, med åpen kjøkkenløsning og marmor-toppet frokost bar, som skaper en luftig og lys følelse til hele leiligheten, særlig ettersom den fulle lengde vinduer i stue åpner ut mot en terrasse der enda en gang, disse visningene dominere. Hver leilighet har også 2 store soverom med garderobe og et luksuriøst bad. Det er bl.a. inkludert boblebad på terrassen og air condition-systemer, og noen har designermøbler inkludert i prisen.

Disse fantastiske Altea Hills leilighetene kommer sjelden helt frem på det åpne markedet, men vi er heldige nok til å ha 4 eiendommer akkurat nå, så hvis du tenker på å kjøpe en spesiell eiendom i en helt spesiell beliggenhet så la oss introdusere deg til denne fantastiske utbyggingen, der kvaliteten og utsikten tar pusten fra deg.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2022 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp