€4.817.000
56.002.442 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Nybygg Alicante - Costa Blanca · Benitachell

€4.817.000
56.002.442 NOK
Send forespørsel Kontakt

Luksus villa med 5 soverom med kjeller og privat basseng i Cumbre del Sol (Benitahel)

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 5
Baderom: 9
Inne: 562m2
Tomt: 2.122m2
Flott Havutsikt
Kjeller
Privat Basseng
Hage
Klimaanlegg
Garasje
Flott havutsikt
Terrasse
Send forespørsel

Beskrivelse

Privat eiendom med mye plass på en tomt på 2000 m² med 5 soverom og 9 bad.

Alle rommene er romslige og lyse og har eget bad. Hovedsoverommet har walk-in-garderobe, stor terrasse og bad med badekar.
Dagområdet er det perfekte stedet for dine gjester, den romslige stuen har en spiseplass som enkelt kan romme en stor familie.
Kjøkkenet, inkludert en andre spiseplass, tilbyr en vakker utsikt. Både stue og kjøkken har utgang til en elegant terrasse med solseng og salong, samt et stort panoramabasseng med boblebad.
I underetasjen er det enda et rom som kan gjøres om til gjesteleilighet med soverom, bad, spisestue, uteplass og terrasse.
Villaen har også dekket parkering for 3 biler og en heis.
I tillegg kommer et annet rom som kan innredes som lekerom, kontor eller kontor.

Boligkomplekset ligger i et av de mest prestisjefylte områdene på feriestedet Cumbre del Sol, et ideelt område for de som ønsker å skaffe seg en unik villa med unik design og de høyeste kvalitetsstandarder.

Alle tjenester tilgjengelig i dette integrerte urbane området med et shoppingområde med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, Lady Elizabeth International School og et bredt utvalg utendørssporter med tennis- og paddle-tennisbaner, ridesenter, ikke glem Moraig-stranden . med sine strandbarer og bukter i Cala Llebeig og Cala Los Tiestos, med unik skjønnhet og sjarm.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp