€5.750.000
67.648.750 NOK
Send forespørsel Kontakt

Leilighet · Nybygg Malaga · Marbella

€5.750.000
67.648.750 NOK
Send forespørsel Kontakt

Luksus penthouse med 3 soverom og privat basseng i Golden Mile, Marbella

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 3
Baderom: 3
Inne: 852m2
Balkong: 88 m2
Klimaanlegg
Bod
Flott havutsikt
Terrasse
Parkeringsplass
Takterrasse
Flott utsikt
Treningssenter
SPA
Privat Basseng
Send forespørsel

Beskrivelse

Omhyggelig designet moderne toppleilighet med lyst og moderne interiør, som fører ut til den ekspansive terrassen, med utsikt over hagen og den ulastelige utsikten. Leiligheten ligger i et nybygd kompleks i resort-stil som tilbyr skreddersydd design, og tilbyr noen av de mest eksklusive og eksepsjonelle fasilitetene som treningsstudio, SPA og sosiale områder, og ligger innen minutter fra Puente Romano Resort og stranden.
Når du kommer inn blir du møtt av det spektakulære oppholdsrommet med forsvinnende gulv-til-tak-lommedører, designet for å maksimere panoramautsikten, som åpner opp for en ekspansiv
terrasse. De rene linjene og forfriskende åpenheten til dette hjemmet forsterkes ytterligere av et fantastisk FENDI-kjøkken med marmorøy og bakplate, komplettert med Gaggenau-apparater. Den typiske mastersuiten har et walk-in-garderobe og et spektakulært bad med nydelige vasker i italiensk marmor, som fører direkte ut på den enorme terrassen med eksplosiv utsikt!
Kronjuvelen til denne eiendommen er det enorme solariet på taket som tilbyr den ultimate underholdningen. Det inkluderer en bar, grill og privat evighetsbasseng for å nyte utendørs.

Salgsprisen inkluderer 4 parkeringsplasser og 3 boder, hvorav en er utstyrt til vaskerom.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp