€8.650.000
101.767.250 NOK
Send forespørsel Kontakt

Enebolig · Brukt bolig Malaga · Nueva Andalucia

€8.650.000
101.767.250 NOK
Send forespørsel Kontakt

Fantastisk moderne villa med 6 soverom som ligger i Golf Valley (Nueva Andalucia)

Kjennetegn

Tilleggsfunksjoner

Soverom: 6
Baderom: 6
Inne: 921m2
Tomt: 2.104m2
Møblert
Klimaanlegg
Terrasse
Parkeringsplass
Flott utsikt
Kjeller
Privat Basseng
Hage
Send forespørsel

Beskrivelse

Fantastisk moderne villa beliggende i det prestisjetunge samfunnet La Cerquilla, i hjertet av Golf Valley, innen kort avstand til alle fasiliteter i Nueva Andalucia og de eksklusive golfbanene.

Dette skreddersydde hjemmet har blitt ferdigstilt til de høyeste kvalitetsstandardene, og tilbyr materialer av topp kvalitet.

Fordelt over tre nivåer ønsker villaen deg velkommen inn i en imponerende entré med dobbel takhøyde, som fører til en stor åpen planløsning. Den store stuen er innredet med høykvalitetsmøbler og har utsikt over den tropiske hagen til villaen.

Stuen forbinder med den imponerende spisestuen og det moderne kjøkkenet. Stuen og spisestuen har direkte tilgang til de overbygde og utildekkede terrassene, med flere avslapningsområder og et fantastisk evighetsbasseng.
Ovenpå ønsker villaen deg velkommen til romslige soverom, med utsikt over greenene til Los Naranjos Golf.
Det nederste nivået har et ekstra stort underholdningsområde med TV-rom og mulighet for å tilpasse med flere funksjoner.

Plassering

Kontakt oss Send forespørsel

Responsable del tratamiento: Mediaterrean y Mar Eindom, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

Send forespørsel WhatsApp