Boliger til salgs i La Zenia

Avansert søk

Boliger til salgs i La Zenia

Hvis du er ute etter Boliger til salgs i La Zenia , og du vet ikke hvilken eiendomsmegler som kan tilby dem, stoler du på Medimar Eiendom. Vår eiendomsmegler tilbyr ulike typer boliger i La Zenia, slik at du kan finne i dem, maksimal moro og lykke.

Hvis du vil slå La Zenia til ferie eller hvile, tilbyr eiendommen deg noen flotte leiligheter, slik at du venter med lyst, dine frie dager. Våre leiligheter ligger i interessante områder av La Zenia, slik at du kan få lett tilgang til alle fordelene som tilbys av dette området Torrevieja (Alicante).

Hvis du vil at familien og deg skal kunne leve på et annet og eiendommelig sted, tilbyr Medimar deg muligheten til å bo i et vakkert og ideelt rekkehus for å få livskvalitet og harmoni.

Hvis du vil ta to skritt foran livet ditt og gjøre det eksklusivt, tilbyr vårt eiendomsmegler deg å bo i en luksusvilla i La Zenia. Huset ligger noen få skritt fra stranden og har et utrolig basseng og privat hage.


Leter du etter god tid og moro? Våre Boliger til salgs i La Zenia er ditt valg

Hvis du er ute etter et område i Spania hvor du kan leve i et godt klima og med områder som gjør at du nyter din dag, kan du prøve Boliger til salgs i La Zenia som Medimar Eiendom tilbyr.

La Zenia ligger i Orihuela Costa, sør for Costa Blanca (provinsen Alicante). Et flott område for å finne et ideelt klima. Solen holder seg i mer enn 2800 timer i året, ifølge ekspertene. En formidabel temperatur for å tilbringe hver måned av sesongen på den mest behagelige måten.

La Zenia har også fritidsområder designet for familien din, og du har det gøy. Kjøpesentre, badeland, karting, etc. Ulike aktiviteter som gjør at du sparer uforglemmelige øyeblikk.


Boliger til salgs i La Zenia venter på deg

Våre Boliger til salgs i La Zenia venter på deg, så du kan begynne å nyte de mange fordelene som dette stedet tilbyr. Hvis du vil møte oss personlig, kan du besøke oss på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja.

Hvis du vil ringe oss eller skrive oss en melding, kan du gjøre det ved å ringe (+34) 610 460 332 eller ved å sende oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp