Boliger til salgs i Ciudad Quesada

Avansert søk

Boliger til salgs i Ciudad Quesada

Vår eiendomsmegler i Spania tilbyr ulike typer boliger til salgs i Ciudad Quesada som en nybygging eller videresalg, så du kan velge det beste alternativet for deg. Hovedprioriteten i vårt selskap er å ønske alle typer kunder velkommen som kommer med interesse for å oppfylle sine forventninger, når det gjelder livskvalitet vi refererer til.

For å møte behovene til alle fremtidige eiere tilbyr vi tre typer boliger: leilighet, villa og rekkehus. Disse forskjellige typer egenskaper kan oppnås først eller brukt. Tenk deg å bo på et sted med utrolige finish, romslige soverom og vakre terrasser, enestående utsikt ... Alle disse funksjonene finnes i en enkelt eiendom.


Hvilke fordeler tilbyr boliger til salgs i Ciudad Quesada meg?

Det er mange fordeler som tilbys av våreboliger til salgs i Ciudad Quesada. Hovedfordelen er å nyte mer enn 2.800 solskinn per år. Vi refererer til å nyte et godt klima både om vinteren og sommeren. Gjennomsnittlig temperatur på 19º.

En annen av de mange fordelene du får vil være moro på de viktigste strendene på Costa Blanca Sør. Den nærmeste stranden ligger noen kilometer fra Ciudad Quesada. Vi refererer til Torrevieja, en av de mest kjente stedene ved Middelhavskysten.

Hvis du er sportsleder, kan du i Ciudad Quesada øve din favorittstil på den mest behagelige måten. Dette stedet er perfekt tilpasset til å trene enhver sport, for eksempel golf. Ciudad Quesada teller med en av de viktigste golfbanene i provinsen Alicante.


Hvis du vil vite mer om våre boliger til salgs i Ciudad Quesada, kontakt oss

Hvis målet ditt er å vite mer detaljert informasjon om fordelene med våre boliger til salgs i Ciudad Quesada, ta kontakt med Medimar Eiendom.

Du kan besøke oss på Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral 03184, Torrevieja. Hvis du vil stille andre spørsmål via telefon eller e-post, må du ringe oss på (+34) 610 460 332 eller send oss en e-post til olga.lovold@medimareiendom.com. Uansett hvilket valg du velger, vil du bli til stede av våre beste eiendomsmeglere, hvem vil svare på dine spørsmål på en utdannet måte og på kortest mulig tid.

Ikke nøl med å stole på vårt firma og begynn å oppfylle de ønskene du alltid har ønsket å oppnå. Sats på vårt eiendomsmegler i Spania.

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp