Nyheter

Medimar eiendom Nyheter

Luksus, design og førsteklasses fasiliteter: den perfekte kombinasjonen for å bo i en villa til salgs i Ciudad Quesada
31 Jul 2024

Luksus, design og førsteklasses fasiliteter: den perfekte kombinasjonen for å bo i en villa til salgs i Ciudad Quesada

Å kjøpe en villa til salgs i Ciudad Quesada er en av de mest ønskede eiendomsinvesteringene for de som leter etter en luksusbolig i et av de mest privilegerte områdene på Costa Blanca. Ciudad Quesada, som ligger sør i provinsen Alicante, er kjent for sitt behagelige klima, sin rolige atmosfære og andre attraksjoner som gjør det til en helt spesiell urbanisering:

  • Golf baner: La Marquesa Golf er en av hovedattraksjonene, ideell for elskere av denne sporten.
  • Naturparker: Lagunas de La Mata og Torrevieja tilbyr tur- og fugletittingsruter.
  • Nærliggende strender: Noen få minutter med bil finner du strendene Guardamar del Segura og Torrevieja.
  • Tjenester og fasiliteter: Ciudad Quesada har et bredt utvalg av restauranter, barer, supermarkeder og butikker.
  • Familieaktiviteter: Badelandet Aquapark er perfekt å nyte med de minste.

I tillegg er Ciudad Quesada et flerkulturelt samfunn med et stort antall internasjonale innbyggere, noe som gjør det til et levende og innbydende sted.

Er du en elsker av luksus eller leter du etter en smart investering? Din villa til salgs i Ciudad Quesada venter på deg

Finn din ideelle villa til salgs i Ciudad Quesada hvor du kan adoptere en eksklusiv livsstil nær golf og sjøen.  Vi presenterer to tilbud om elegante og komfortable hjem. Med moderne design og materialer av høy kvalitet tilbyr villaene våre luksus, komfort og spektakulær utsikt.

  • Nybygget villa og moderne design: Fordyp deg i absolutt luksus med denne nye konstruksjons villaen i Ciudad Quesada. Dens åpne områder, avantgarde design og eksklusive møbler skaper en sofistikert atmosfære. Nyt ditt eget private basseng, en nøye vedlikeholdt hage og en terrasse som er ideell for å slappe av utendørs.

Bli overrasket over å oppdage oppholdene deres her https://medimareiendom.com/eiendom/4963/enebolig/nybygg/spania/alicante-costa-blanca/ciudad-quesada/ciudad-quesada/ 

  • Moderne videresalgs villa: Denne moderne videresalgs villaen er et utmerket alternativ for de som leter etter en lønnsom eiendom. Ligger i rolige omgivelser, og tilbyr deg alle moderne bekvemmeligheter i en koselig og familieatmosfære. Det private bassenget og fjellutsikten vil tillate deg å koble fra daglig stress og nyte roen på Costa Blanca.

Ta en titt på fasilitetene som venter deg ved å klikke på denne lenken https://medimareiendom.com/eiendom/5000/enebolig/brukt-bolig/spania/alicante-costa-blanca/ciudad-quesada/ciudad-quesada/ 

Hver eiendom til salgs i Ciudad Quesada tilbyr ikke bare en flott beliggenhet, men også en uovertruffen livskvalitet. Ikke gå glipp av muligheten til å bo i dette middelhavs paradiset!

Hvorfor kjøpe en villa til salgs i Ciudad Quesada hos vårt eiendomsmeglerfirma?

Hos Medimar Eiendom tilbyr vi deg muligheten til å kjøpe en villa til salgs i Ciudad Quesada med støtte fra våre internasjonale advokater, som har mer enn 40 års erfaring innen eiendomsrett, beskatning og juridisk ansvar. Denne solide støtten lar oss garantere en ryddig, trygg og problemfri kjøpsprosess. Fordeler med å velge Medimar Eiendom:

  • Integrert rådgiver: Vi følger deg i hvert trinn i kjøpsprosessen.
  • Investeringsbeskyttelse: Vi sørger for at investeringene dine er beskyttet.
  • Erfaring og profesjonalitet: Vårt flerspråklige og vennlige team står alltid til din disposisjon.

Ikke gå glipp av muligheten til å realisere dine eiendoms drømmer uten tilbakeslag. Kontakt Medimar Eiendom i dag og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å kjøpe en villa til salgs i Ciudad Quesada.

 

  • Vår e-post: olga.lovold@medimareiendom.com
  • Vårt spanske telefonnummer for å motta anrop: (+34) 610 460 332
  • Besøk oss på våre fysiske kontorer: Calle Narciso Yepes 12, El Chaparral, 03184 Torrevieja (Alicante Spania).

 


Egenskaper

Ikke gå glipp av din drømmebolig

Registrer deg nå og vær den første som vet om våre nyeste eiendommer til salgs Costa Blanca, Costa Calida and Costa del Sol (Spain).

Gratis! Be om prospekter og veiledning for å kjøpe i Spania!

© 2024 Medimar Eiendom · · Juridisk merknad Privatliv Cookies Web kart

Design and CRM: Mediaelx

WhatsApp